Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds mayonezi :(

Zegna

Öne çıkan mesajlar

istanbulu bilmiyorumda , ankaradaki mcdonaldslarda gerzek bi light mayonez vermeye basladilar..

diger mayonez cok yagli oldugu icin cok sikayet geliyormus.. ulan acaip kizdim bugun mudurede soyledim, madem oyle niye eski mayonezi kaldirdiniz , ikisi birden olsaydi isteyene light verirdiniz dedim..

yok efendim haklisiniz hedohodo

sonunda icerden normal burgerlere koyduklari mayonezden koydular heue

ama dedigim gibi mcdonalds acaip gozumden dustu..

bi tadina bakin dediler baktim yagsiz tuzsuz igrenc bisi ha patatesi onla yemissin ha yememissin farketmez yani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

whooper yemeyeli yıllar oldu ulan!

niye yemiyorum onuda bilmiyorum herhalde çok koyuyor parası diye 7 ytl
hoş bi yerde yemek yiyincede 7 ytl ödüyorum

du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
whooper yemeyeli yıllar oldu ulan!

niye yemiyorum onuda bilmiyorum herhalde çok koyuyor parası diye 7 ytl
hoş bi yerde yemek yiyincede 7 ytl ödüyorum

du bakalım

harbi ya 7 ytl koyuyo adama.
abi 2 ytleye burda adana kebap dürüm yiyosun antepte:)
mc burda tutunamadı,burgerde işte tikican bi yere açıldı buranın zenginlerin olduğu yere..işte onlar takılıosa takılıo,yoksa tutanamıolar..
iste gelince yine çok burjuvaysam veriorum ve gidiorum burgera..
yoksa pahalı[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben Burger King'in Turkiye'de Ankara ve İstanbul sinirlarinda verdigi hizmetten acaip memnunum. Urunleri ve soslari ve yan mamulleri gayet basarili..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda burger mc i dağıtır genelde bence öyle.

İstanbulda kafadan Taksim Burger var günlük cirosu 20milyarın üzerinde bi yer.

Bide Merter Mc var orasıda güzel ama orada her giden milkshake içiyor ortama bakıyım hesabına =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım.

Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi ara bole acayip bir biber kullanilmişti, gecen sene galiba, o donem içinde yedigim acili double whoopper in sayisini bilmiyorum.. Aci sos olarak da gayet gusel.. Patatesleri biraz daha duzgun olsa daha iyi olacak ama, patates için mc diyorum..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım.

Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için.

burda mcdonaldsa laf atmanın alemi yok
gidip durumu anlatsaydın sıcak olanını verirlerdi sana[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bk da o sure 2:30 sn[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden Mc daha güzel gelirdi ama sonra BK yı daha çok sevmeye başladım.

Sanırım ya Mc baya düştü, yada BK tavan yaptı:D

Yada ikisi birden:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...