Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 istanbulu bilmiyorumda , ankaradaki mcdonaldslarda gerzek bi light mayonez vermeye basladilar.. diger mayonez cok yagli oldugu icin cok sikayet geliyormus.. ulan acaip kizdim bugun mudurede soyledim, madem oyle niye eski mayonezi kaldirdiniz , ikisi birden olsaydi isteyene light verirdiniz dedim.. yok efendim haklisiniz hedohodo sonunda icerden normal burgerlere koyduklari mayonezden koydular heue ama dedigim gibi mcdonalds acaip gozumden dustu.. bi tadina bakin dediler baktim yagsiz tuzsuz igrenc bisi ha patatesi onla yemissin ha yememissin farketmez yani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mayonez sevmem seveni severim ama :P[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 en ıyısı sarımsaklı mayonez :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mayonez güzeldir.çocukluğumda salatayla pazar günleri yiyodum yanında kızartmasıyla:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mayonessiz pateteste düsünülemez[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 burger king yönetir :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 uzun zamandır hiç gitmedim[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 whooper yemeyeli yıllar oldu ulan! niye yemiyorum onuda bilmiyorum herhalde çok koyuyor parası diye 7 ytl hoş bi yerde yemek yiyincede 7 ytl ödüyorum du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 burgerking doublewhopper ownz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Spastik_Serce, 18 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: burger king yönetir :) dogru yaa mcdomaltta sarımsaklı mayonez yoktu :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bLackcha0s, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: whooper yemeyeli yıllar oldu ulan! niye yemiyorum onuda bilmiyorum herhalde çok koyuyor parası diye 7 ytl hoş bi yerde yemek yiyincede 7 ytl ödüyorum du bakalım harbi ya 7 ytl koyuyo adama. abi 2 ytleye burda adana kebap dürüm yiyosun antepte:) mc burda tutunamadı,burgerde işte tikican bi yere açıldı buranın zenginlerin olduğu yere..işte onlar takılıosa takılıo,yoksa tutanamıolar.. iste gelince yine çok burjuvaysam veriorum ve gidiorum burgera.. yoksa pahalı[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yok abi ben Burger King'in Turkiye'de Ankara ve İstanbul sinirlarinda verdigi hizmetten acaip memnunum. Urunleri ve soslari ve yan mamulleri gayet basarili..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Burda Burger King > McDonalds Ankarada nedir bilmiyorum ama =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İstanbulda burger mc i dağıtır genelde bence öyle. İstanbulda kafadan Taksim Burger var günlük cirosu 20milyarın üzerinde bi yer. Bide Merter Mc var orasıda güzel ama orada her giden milkshake içiyor ortama bakıyım hesabına =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evlere servis olayı çok iyi burgerın. 1km ilerde mc donalds var herifler getirmiyor, 3-4km uzaklıkta burger var adamlar getiriyor. d.whopper bağımlılık yapıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım. Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Abi bi ara bole acayip bir biber kullanilmişti, gecen sene galiba, o donem içinde yedigim acili double whoopper in sayisini bilmiyorum.. Aci sos olarak da gayet gusel.. Patatesleri biraz daha duzgun olsa daha iyi olacak ama, patates için mc diyorum..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Jalapenõ o dediğin biber.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Mathias, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım. Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için. burda mcdonaldsa laf atmanın alemi yok gidip durumu anlatsaydın sıcak olanını verirlerdi sana[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 siparişler 1 dakka içerisinde gelmezse para almama olayları varmış mc in ?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tatlı hardal fena diil onunlada güzel oluyodu en son patatesler ama duruyo mu hala bilmiyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben de Mc severim, burgerdan ne yedimse bi türlü damak tadıma uymadı :S[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bk da o sure 2:30 sn[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ula karnım acıktı iyimi okurken. Töbe töbe. Açmayın böyle threadlar ya.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eskiden Mc daha güzel gelirdi ama sonra BK yı daha çok sevmeye başladım. Sanırım ya Mc baya düştü, yada BK tavan yaptı:D Yada ikisi birden:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar